ancaOficialii utiști au motivat înlocuirea lui Radu Anca din postul de antrenor secund. Anca îndeplinise funcția toată stagiunea Ligii a III-a, dar și o bună parte din campionatul din Liga a IV-a, când a îndeplinit și rolul de team-manager.
Codru Grădinariu a venit cu precizarea „Radu Anca va rămâne în cadrul clubului, pe o poziție importantă, cum a avut și până acum. Nu a fost înlăturat, nici nu a existat vreun motiv pentru a fi dat afară. La UTA, nu există diferențe între antrenori la copii, juniori sau seniori, pentru noi toți sunt la fel de importanți și apreciați”.
Mai departe, conducătorul Bătrânei Doamne s-a referit la filozofia generală a grupării roș-albe: „Clubul UTA își formează atât jucătorii, antrenorii, cât și conducătorii. Pentru aceasta, permanent vor fi mișcări între compartimente, astfel încât cei vizați pentru diferite posturi să cunoască problemele din toate sectoarele clubului. Așa vor acumula experiență și vor fi perfecționați. Acum a venit rândul altor antrenori pentru un an. Toți membrii clubului au șansa, în continuare, să devină antrenor principal, secund sau conducător la club”.
Iar Roli Nagy a completat: „Radu și-a făcut treaba și o face în continuare, cu profesionalismul care îl caracterizează”.

Recomandările redacției