gimnasticaReprezentantele secţiei de gimnastică ritmică a CSM Arad au cucerit numeroase medalii la Campionatul Naţional de Copii de la Ploieşti, rezervat categoriilor a IV-a şi mici gimnaste.
Titlul naţional l-au câştigat Maria Moţ, la categoria 8 ani, individual, şi ansamblul de la mica gimnastă, în componenţa Maria Moţ, Catrina Buniov, Dalia Marin, Elisa Andresz, Antonia Stănescu şi Alice Trăncău. La categoria 6-7 ani, Andra Crainic a obţinut bronzul, iar Alina Crainic s-a ales cu locul cinci. La 8 ani, argint pentru Catrina Buniov. La categoria a IV-a, Alenia Biringer a obţinut argintul la exerciţiu fără obiect şi cerc şi bronzul la individual compus, coardă şi panglică. La aceeaşi categorie, Sara Pană s-a clasat pe locul opt la individual compus. Fetele amintite sunt pregătite de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikava.
Iulia Berar, performeră în orașul Nadiei
Zilele trecute, la Oneşti s-a desfăşurat Campionatul Naţio­nal de Gimnastică Artistică pentru junioare II. Pentru CSM Arad a concurat componenta lotului naţional de junioare, Iulia Berar. La individual compus, etapă de calificare pentru finalele din toamnă, eleva lui Ciprian Hegyi şi a Carinei Franiov s-a clasat pe locul trei.
De asemenea arădeanca a avut prima notă la paralele, şi a doua la sol. Iulia Berar intră într-un stagiu centralizat de pregătire pe litoral, cu lotul naţional de junioare, după care va rămâne la Oneşti, pentru a pregăti finalele din toamnă.

Recomandările redacției