pancota 8 iulieFormația din Podgorie a atins jumătatea primei săptămâni „pline” de antrenamente, iar efectivul condus de Ionuț Popa începe să se închege. „Mister” a colorat programul cu un meci între componenții lotului, „verzi” vs „portocalii”. Primii s-au impus cu 2-0, cu goluri marcate de Flavius Cuedan și Issa Thiaw.
Nou-veniții se integrează rapid lângă „trupa veche” și președintele Pavel Piroș se arată încrezător. Fuchs are o carte de vizită bună, iar Alin Pavel și Leucuța sunt cunoș­tințe vechi.
„Am încercat să aducem și jucători arădeni acasă, am ales oameni care ne vor ajuta într-un campionat, zic eu, greu. Mizăm pe experiența lor, dar și pe achizițiile pe care le pregătim. Sperăm că nu ne-am păcălit și echipa va da randamentul scontat”, a punctat conducătorul Pâncotei, adăugând că se mai caută câte un jucător pentru fiecare compartiment.
Discuția a avut loc miercuri seară, după închiderea ediției numărului de ieri al ziarului. Ieri dimineață, după ce UTA a anun­țat că l-a acontat pe Curtuiuș, Piroș n-a dorit să facă vreun comentariu.
Altfel, boss-ul formației care se pregătește pentru al doilea ei an de ligă secundă s-a bucurat că, după mult timp, atacantul Alin Mihai s-a antrenat și speră să dea cât mai curând uitării accidentarea ce l-a scos din circuit. „Acum face alergări ușoare, peste o lună va intra la etapa a doua a refacerii”.
„Șoimii” defintivează în aceste zile și programul me­ciurilor de verificare, linia se trage până la sfârșitul săptămânii.

Recomandările redacției