judecata
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, prin rechizitoriul din data de 07 iulie 2015, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Daniel Romănuţ Ivan, aflat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,furt calificat” şi ,,efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos”.
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în ziua de 17 iunie 2015, a pătruns în curtea locuinţei persoanei vătămate F.H., folosind o cheie potrivită, după care a intrat în casă pe uşa de acces care era descuiată, iar dintr-o cameră a sustras din poşeta persoanei vătămate două carduri bancare, suma de 80 de lei şi 20 de bonuri de masă.
Inculpatul a luat din poşetă şi un bilet pe care erau menţionate codurile PIN ale cardurilor, aparţinând persoanei vătămate.
După sustragerea bunurilor din locuinţa persoanei vătămate, s-a deplasat până-n centrul oraşului Ineu şi, folosind cardurile sustrase, a ridicat în mod fraudulos, dintr-un bancomat, din contul persoanei vătămate, sumele de 940 de lei şi 60 de lei.
Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

Recomandările redacției