crima

Soțul unei foste polițiste, un bătrân de 67 de ani, a fost torturat şi ucis, la Arad, în propria casă. Omul a fost găsit dezbrăcat și legat de un scaun, iar oamenii cred că cel sau cei care l-au omorât au căutat să-i fure banii.

Crima avut loc, cel mai probabil, vineri, iar cadavrul a fost descoperit chiar de soție, o femeie care, în tinerețe, a lucrat la poliție.

„Am intrat până la ușă și el era în pielea goală și era și ceva sfoară pe aici, a fost legat de scaun, și chilotul era tras după el, ar fi vrut să se salveze. Au găsit și un spray lacrimogen, paralizant și sânge, de la ușă, cum intri, plin de sânge„, a spus soția defunctului.

Bărbatul a fost găsit fără pantaloni, legat de un scaun. Anchetatorii au ridicat probe și au căutat indicii care să îi ajute să dezlege misterul acestei crime până noaptea târziu. Un element care ar putea duce la prinderea suspectului este tocmai tubul de spray lacrimogen, găsit în casa bătrânului, de pe care polițiștii ar putea lua amprentele.

Pe de altă parte, anchetatorii au audiat mai multe persoane din anturajul pensionarului, însă, până acum, nu a fost reținut niciun suspect.

„Nu știu, ar fi fost omorât, a fost legat, torturat, se presupune că din cauza banilor”, a spus un vecin.

Surse din rândul anchetatorilor cred că suspectul ar fi putut să îl tortureze pe bătrân pentru a afla unde ține banii.

Ancheta în acest caz este coordonată de un procuror criminalist. Cadavrul a fost transportat la morgă, unde medicii vor stabili cauza decesului.

Cristian Cotuna

  • vasile tomazian spune:

    Una din regulile ziaristicii -fac exceptie cei care sunt nesimtiti din nastere !- este sa te exprimi decent vis a vis de oamenii despre care scrii !
    Víctima este, dupa Cristian Cotuna -„un batran de 67 de ani” ! Despre cel „torturat si ucis”, atat si nimic mai mult: „un batran (…)”, si se mai dau cateva detalii scabroase despre crima.
    Cristian Cotuna, intreaba-ti parintii (in ideea ca ai parinti !) daca este potrivit sa te exprimi asa: „un batran de 67 de ani” ! ?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției