nagy gyulaUtiștii au avut parte de un prim meci amical intens. Ca și în precedentul duel, de acum șase luni, maghiarii au jucat cu mult aplomb și nu i-au menajat deloc pe arădeni, la multe intrări nu s-a simțit deloc diferența față de un meci oficial. Trupa lui Roli Nagy a simțit și a ripostat în aceeași notă, sprâncenele s-au mai încruntat după câte o intrare mai tare, dar totul a rămas în limitele normalului.
Roli Nagy a început în formula în care s-au regăsit majoritatea fotbaliștilor transferați în vară. După ce au început să se „simtă” unii pe alții, roș-albii au controlat autoritar meciul, iar Ionuț Radu a fost în prim-planul ofensivei, puțin despărțindu-l de un prim gol în tricoul UTA-ei. Oarecum paradoxal, golul ce a decis meciul a venit în actul doi, pe când UTA avea o medie de vârstă mult mai scăzută. Și a venit de la un junior care a arătat perspective interesante, Dennis Man.
„Suntem la început, nu era momentul să jucăm cu o echipă care are două-trei săptămâni de pregătiri înaintea noastră,  s-a și văzut acest lucru în multe momente. Dar, în prima re­priză, am avut ocazii bune, momente bune, și în cea de-a doua. Sunt mulțumit, de aici plecăm. Trebuie răbdare, multe lucruri n-au fost în regulă, însă e logic, venim după două-trei zile de antrenamente. Am avut mulți copii, dar copiii au arătat calități, știm ce avem în curte, sunt de viitor, interesanți pentru noi”, a fost concluzia an­trenorului utist.

Recomandările redacției