szekelyMiron, Szekely și Mara, noii elevi ai lui Seba Huțan: „Cantonament reușit, așteptăm amicalele”
De o săptămână, Sebastian Huțan are elevi noi la pregătiri. UTA l-a legitimat pe Bogdan Miron, juniorul Sebastian Mara a intrat și el în circuitul primei echipe, iar după amicalul din Ungaria, staff-ul tehnic a decis să-i dea o șansă și lui Lorand Szekely.
Antrenorul goalkeeperilor roș-albi transmite că toți trei se pre­zintă bine la intensele antrena­- mente de la Stâna de Vale. „Pe Miron îl știm de la Sebiș, e un portar bun, și-a făcut treaba și a luat goluri puține. Are o concurență bună cu Lorand Szekely, și el un portar care, din ce informații am, și-a făcut bine treaba acolo unde a apărat. Iar Mara a mai fost în cantonamente, e ok, se descurcă bine. Cantonamentul e reușit din punctul meu de vedere, muncim în continuare și așteptăm meciurile amicale și stagiul din Austria”, a comentat Seba Huțan.
Dacă la Miron și Mara ne-am mai referit, despre Lorand Szekely e de știut că s-a format la Centrul de Copii și Juniori al Olimpiei Gherla și a intrat de tânăr în poarta Unirii Dej. Are 23 de ani și a mai trecut pe la Delta Tulcea și FC Afumați. UTA îi mai are în efectiv pe Bodea și Mitrea, rămâne de văzut care vor fi alegerile finale.
Cantonamentul e pe final
Stagiul de pregătire al UTA-ei de la Stâna de Vale își consumă ultimele secvențe. Utiștii au coborât iar, miercuri după-masă, pe terenul din Budureasa. După „bucățile” de ieri dimineață, au descins din nou în iarbă, pe aceeași arenă. Cantonamentul din stațiunea bihoreană se încheie după antrenamentul de azi dimineață. Sâmbătă, de la 11,00, pe arena Motorul, se scrie concluzia săptămânii, prin intermediul amicalului-retur cu Grosics Akademia Szeged.
Variante de împrumut
UTA studiază în continuare variante de împrumut pentru fotbaliștii mai tineri din lot. Pentru moment, Ousmane Gueye, Dani Bulza, Beni Cotoc sau Erich Wild se regăsesc sub comanda lui Dan Stupar, la UTA II, în timp ce conducerea caută cele mai bune soluții.
Opțiuni există atât în Liga a IV-a arădeană, dar și în eșalonul al treilea, în afara Aradului. O decizie finală încă n-a fost luată, dar destinațiile vor fi alese în câteva zile. „Urmează să vedem în scurt timp unde îi vom împrumuta. Sigur că am dori ca toți să joace cât mai sus”, a explicat team-managerul Codru Grădinariu.

Recomandările redacției