clmMai multe proiecte de hotă­râre au fost aprobate, joi, de consilierii locali într-o şedinţă ordinară, prin­tre care şi rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2015.
Printre proiectele aprobate se numără cel care vizează aprobarea documentaţiei de urbanism Plan Urbanistic Zonal (P.U.Z.) şi a Regu­lamentului Local de Urbanism aferent (R.L.U.) „Piaţa auto” Arad, str. Ştefan Teneţchi. De asemenea, consilierii locali au mai aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului pri­vind activitatea de transport în regim de taxi, şi un proiect privind parti­ciparea Municipiului Arad, în calitate de partener, la proiectul Oraşe Europene Tinere, Accesibile şi Sustenabile şi proiectul privind participarea Municipiului Arad la competiţia pentru titlul de Capitală Verde a Europei 2018.
De asemenea, au mai fost aprobate proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Studiilor de fezabilitate ale obiectivelor de investiţie „Modernizare Reţele Termice Aferente Punctului Termic P.T. 32 Alfa și P.T. 2 Miron Costin. 19.”
S-a mai aprobat Proiectul teh­nic al obiectivului de investiţie: Sală de sport tip. I – Şcoala Gimnazială „Aron Cotruş”Arad.
A mai fost aprobat Studiul de Fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţie „Modernizarea infrastructurii depoului principal de tramvaie UTA” .
În aceeaşi şedinţă consilierilor le-au fost prezentate informări privind activitatea operatorilor economici de sub autoritatea CLM Arad pentru luna iulie 2015 şi principalele activităţi programate pentru luna august 2015.

Recomandările redacției