stratila szegedUna din cele mai așteptate mișcări ale conducerii roș-albe a fost menținerea lui Sorin Strătilă. Piesă importantă în anul promovării în liga secundă, mijlocașul de bandă dreaptă e printre preferații tribunei, iar fanii au salutat prelungirea contractului său.
La rândul lui, Strătilă pare că și-a găsit locul aici. „După Astra, unde am avut o perioadă bună, aici mă simt cel mai bine. Suntem toți ca o familie, cu galeria și cu toți cei din Arad cărora le place fotbalul, mai rar găsești așa oameni! Mi-am dorit foarte mult să rămân datorită grupului, antrenorului și suporterilor. Vrem să facem treabă bună și să urcăm UTA în prima ligă”, transmite cel care a jucat la Dinamo și Steaua.
Fotbalistul originar din Brașov a făcut cuplu în banda dreaptă cu Alex Manea în amicalul de sâmbătă.
„A fost un antrenament bun, în compania unei echi­pe bune. Venim după un cantonament greu, dar care ne-a prins bine. Ne-am pregătit pe răcoare, acum am dat de caniculă, ne adaptăm”, a comentat Strătilă, care anticipează un sezon echilibrat: „Va fi un campionat puternic, cu Mediaș, Cluj, Bra­- șov și înțeleg că vor fi tot două serii. Acum avem mulți tineri, dar cu încă un jucător bun, poate doi, nu vom avea probleme”.

Recomandările redacției