UTA e la a treia confruntare cu echipa Academiei ce poartă numele legendarului portar maghiar Gyula Grosics. Prima   s-a desfășurat în iarnă, în Ungaria, pe 24 ianuarie, și s-a încheiat exact ca și sâmbătă, 1-1, și tot Cipri Rus a înscris pentru arădeni!
A doua s-a disputat sâmbăta trecută, roș-albii au câștigat cu 1-0, cu gol al tânărului Dennis Man, care a jucat și acum pe postul de mijlocaș dreapta, în actul secund.
Klausz Laszlo, antrenorul grupării din Ungaria, a apreciat intensitatea confruntărilor cu arădenii. „E al doilea meci pe care-l jucăm cu UTA în aceas­tă vară, ne ajută mult asemenea meciuri în pregătirea noastră pentru campionat. Fotbalul românesc are un stil agresiv și rapid. În gene-     ral, vorbesc doar de echipa mea, dar UTA are o formație bună”.
Translatorul tehnicianului a fost Paul Popovici jr, fiul fostului fotbalist al UTA-ei din anii 70, Paul Popovici, care a jucat cu Bătrâna Doamnă în primăvara europeană a Cupei UEFA! Popovici jr i-a fost antrenor lui Claudiu Drăgan în Ungaria, la Gyula, în Liga a III-a.

Recomandările redacției