amicalUTA a scris concluzia canto­namentului de săptămâna trecută prin intermediul amicalului cu divizionara secundă Grosics Akademia Szeged (locul 7 campionatul trecut în NB II). Sub privirile lui Marius Țucudean și Alexandru Meszar, arădenii au făcut totul să nu se vadă vreo stare de oboseală și au trecut cu stoicism și peste căldura sufocantă.
Scenariul meciului a curs cu roș-albii având inițiativa majoritatea timpului, dar și cu o defensivă maghiară foarte bine organizată. Ritm bun, dar puține faze de poartă în primul act, pe care Roli Nagy l-a abordat cu Miron – Manea, Botiș, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Z. Radu – Hlistei – I. Radu.
Distribuția arădeană s-a mo­di­ficat odată cu începutul actului secund: Szekely – Polgar, Filaret, Blănaru, Vlad – Dobrean, Jorza – Man, Rus, Petre – Curtuiuș.
A fost și momentul golurilor, mai întâi au punctat vizitatorii, printr-un șut frumos din marginea suprafeței de pedeapsă, care s-a dus lângă bară (58). UTA a răspuns repede, Curtuiuș a plecat în forță pe contraatac și n-a putut fi oprit decât prin fault în careu. Cipri Rus a executat perfect penalty-ul acordat de Alin Deac (Alina Mihoc și Sorina Betea l-au „asistat”) și așa s-a și încheiat confruntarea.

Recomandările redacției