accident
Un bărbat de 39 de ani, din Maramureş, s-a autoaccidentat uşor după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un gard al unei firme.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti, s-a stabilit că în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00,30, maramureşanul, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79, din direcţia Arad – Oradea, pe fondul consumului de alcool şi a neatenţiei în conducere, a intrat din plin într-un sens giratoriu marcat şi semnalizat corespunzător şi, de acolo, a părăsit partea carosabilă întrând într-un gard al unei societăţi comerciale, avariindu-l.
„În urma impactului a distrus mai mulţi paleţi cu materiale de construcţii, şoferul fiind rănit uşor. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne declara Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar Poliţia continuă cercetările.

Recomandările redacției