dusan1Nou-promovată în Liga a    IV-a arădeană, Victoria Felnac a început pregătirile vinerea trecută, iar a doua zi avea deja un prim amical la activ, în compania campioanei Progresul Pecica.
Galben-albaștrii s-au impus cu 2-0 în meciul pe care Marcel Dușan l-a abordat cu Nichici – Turcan, Vidac, Grigoriță, Hett­mann – Baroti, Mărușteri, Ma­xim, Gâdea, Topac – Herlo. Pe parcurs, au mai intrat Lingurar – Giulău, Goldiș, Rusz, Toda, Sa­bău, Corbu.
Lecturînd lista celor care au jucat, se văd noutățile Grigoriță (ex Pecica), Mărușteri (fost la Horia și Mailat), Herlo (Curtici), Giulău (Semlac) și Corbu (Șeitin). Ultimul, poreclit „Dobrin”, e unul din cei mai tehnici fotba­liști din campionatele județene ai ultimilor ani și vine cu un plus de experiență în ofensivă, la fel ca și Giulău.
„A fost primul joc, primul antrenament, am început cu o echipă mai puternică, am fost mulțumit de potențialul nostru. Mai vin jucători, mai pleacă, în două-trei săptămâni, definitivăm lotul. Conducerea a făcut bugetul, sun­- tem pe drumul bun. Obiectiv e să ne clasăm între locurile 5-10 pentru primul an, și   să creștem tineri”, a punctat Marcel Dușan.
Fostul utist Capătă și Roșuț sunt aproape să devină jucă­torii lui „VI-FE”. Următorele par­tenere de amicale sunt AS Dorobanți, juniorii Șoimilro Pâncota, CS Glogovăț și, din nou, Pecica.

Recomandările redacției