polgarDupă cinci ani, Norbert Polgar a jucat din nou pentru UTA.  Blondul fotbalist arădean a intrat în schema lui Roland Nagy pentru meciul cu Grosics Akademia Szeged pe postul de fundaș dreapta. Tehnicianul Bătrânei Doamne s-a arătat mulțumit că Polgar a ajuns sub comanda sa: „A venit în zona în care n-am avut o dublură pe măsură”.
La rândul lui, polivalentul fotbalist arădean se declară încrezător: „Pe majoritatea colegilor îi cunosc, am mai jucat împreună, mi se pare că avem o echipă bună și sper să facem față cu brio campionatului. Se anunță un sezon interesant, au retrogradat din prima ligă echipe bune, de tradiție. Așteptăm să fa­cem cât mai multe puncte, noi jucăm de la victorie fiecare meci și dorim să fim cât mai sus!”
„Am venit înapoi la UTA după o perioadă lungă, vreau să joc cât mai multe meciuri, să-mi fac datoria”, a adăugat fotbalistul care a împlinit 26 de ani pe 4 iulie.
„Se pliază perfect pentru proiectul nostru”
Crescut la juniorii UTA-ei, pentru care a jucat în liga secundă, Polgar mai are în CV echipele CS Ineu, Gloria Arad, FC Olt Slatina, Gloria Bistrița, Șoimii Pâncota, dar și o experiență în Germania, la echipa Diepholz. Sezonul trecut a jucat 17 meciuri pentru Șoimii și a marcat un gol.
„E un produs valoros al fotbalului arădean, e tânăr și se pliază perfect pentru proiectul nostru”, a comentat mutarea Codru Grădinariu, team-managerul UTA Arad. După Alin Gligor și Alex Manea, Polgar e al treilea ex-utist care ajunge în tabăra lui Roli Nagy în această vară.
Vine după un sezon bun petrecut în tricoul Șoimilor Pâncota. În Podgorie, campionatul l-a încheiat alături de antrenorul despre care și-a amintit că l-a debutat la echipa roș-albă, acum șase ani: „Cu Ionuț Popa am jucat prima dată pentru UTA, într-un meci cu FC Bihor, acasă. La Pîncota am avut un an bun, ne-am îndeplinit obiectivul, le urez baftă și lor, pe această cale!”

Recomandările redacției