inec
E ora 20,00, iar echipele caută un tânăr de 25 de ani dat dispărut, înecat în Râul Mureş!

Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad au intervenit, marţi, jurul orei 18,00, pentru scoaterea unei persoane înecate în apele Murşului.
Căpitanul George Pleşca, ofiţer de presă al instituţiei, anunţă că incidentul s-a produs pe raza localităţii Frumuşeni.
Este nevoie de o întreagă armată pentru a reuşi scoaterea victimei, înecate din motive pe care Poliţia Arad urmează să le cerceteze.
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, victima este un tânăr sub 30 de ani (25-27 de ani) care s-a dus la scăldat, împreună cu un prieten.
„Am fost sesizaţi, prin numărul de urgenţe 112, despre faptul că, în timp ce a intrat în Râul Mureş pentru a se scălda, un tânăr nu a mai fost văzut la suprafaţa apei. Aşa cum este firesc, a fost solicitat sprijinul ISUJ Arad, pentru a face căutări în zonă. În acest moment (miercuri, ora 18,20 – n.r.) sunt echipaje în zonă, ale Poliţiei şi ISUJ Arad, pentru găsirea persoanei dispărute”, preciza Ovidiu Liber, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
La ora 18, 40, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad (cinci subofiţeri care acţionau cu trei maşini propri – o barcă, SMURD şi o autospcială) căutau, în continuare, trupul bărbatului (25 de ani, după datele oficiale) în Râul Mureş.
Căutările continuă şi vă vom ţine la curent despre evoluţia acestui caz.

Recomandările redacției