cojocaru utaNațional Sebiș a intrat în cantonament pe plan local, cu stadionul din orașul condus de Gheorghe Feieș drept cartier general. Antrenorii Călin Cojocaru și Ilie Stoican conduc câte două antrenamente pe zi, iar ultimul sosit în tabăra alb-albastră e utistul Ștefan Pantea, care a jucat anul trecut la Șoimii Pâncota.
„Suntem o echipă în formare, cu mulți jucători noi, tineri, pe care ne bazăm. Muncim zi de zi, încercăm să formăm o echipă și o familie pentru viitor. Urmărim acum să reglăm relațiile de joc, să se sudeze, apoi să devenim o echipă bună, respectată, să câștigăm fiecare meci”, transmite „principalul” Cojocaru.
Contra UTA-ei, Naționalul a arătat destul de bine și n-a lăsat să se vadă că, practic, e vorba de o echipă nouă. Retrecându-i în revistă pe componenții trupei de pe malul Crișului Alb, Merșca, Neacșu, Poiană, Susanu, Călin, Toader și Lazea sunt supraviețuitorii sezonului trecut, Păduraru, Ro­senblum, Artimon și Mihuța au fost colegi la Giarmata, Oiță (care a lipsit acum, fiind la Campionatul European Universitar, întrecerea se desfășoară la Târgu Jiu) și Stegaru vin de la Pandurii II, iar cam toți ceilalți, cu excepția lui Pantea, sunt juniori de la LPS Banatul.
Cantonamentul Sebișului du­rează zece zile. Între timp, sâmbătă, la rând e următorul amical. De la 17,30, ora Ungariei, Na­ționalul joacă în Ungaria, în compania celor de la Grosics Akademia Szeged, Călin Cojocaru dezvăluind că e ultimul joc al maghiarilor înainte să înceapă campionatul la ei.

Recomandările redacției