arcasi

Personajele medievale erau cunoscute pentru faptul că furau de la bogați pentru a da săracilor și pentru că luptau contra nedreptății și tiraniei.

Merry Men, sau banda lui Robin Hood, a fost subiectul multor filme, seriale de televiziune, cărți, benzi desenate și piese de teatru. Acum, arcaşii şi-au dat întâlnire în pădurea dintre Munţii Codru Moma şi Munţii Zărandului, pentru un foto shooting.

Robin Hood avea o mică oaste, de vreo 20 de oameni, pe care îi salvase în trecut de la moarte şi care, mai apoi, i-au arătat recunoştinţa. Eroii acestei legende au prins viaţă, într-un foto shooting orgnizat de un stilist din Arad, recunoscut pentru extravaganta cu care îşi promovează proiectele şi tendinţele propuse.  „A fost un scenariu nou, cu arcaşi medievali, cu idei din Robin Hood şi unele idei din Game of Thrones, am încercat să facem rost de costume. Spre exemplu, pentru ciorapii de lână, a fost cumpărată lâna din Bucovina. Am avut arcuri, săgeţi, protecţie de braţ. Şedinţa foto face parte din catalogul meu Frizuri şi culoare, am improvizat din tendinţele din 2015-2016”, a explicat Dani Marcstainer, stilist.

„Astăzi am gătit un purcel în stil haiducesc, făcut pe jar şi condimentat cu ierburi aromatice, sălbatice”, a spus Cristian Toderici, bucătar.

Acelaşi stilist arădean a mai promovat un proiect similar în care modelele erau gangstery în Chicago. Fotografiile vor fi publicate într-un album de tendinţe pentru 2016.

Cristian Cotuna

 

Recomandările redacției