Bărbat înecat, găsit la Zădăreni

A fost găsit la 1,5 km în aval de Zădăreni, după ce a dispărut în apele Mureşului sâmbătă după-masă, în zona balastierei din localitate. Acesta a fost descoperit astăzi, în jurul orei 15.00. Bărbatul de 36 de ani a mers cu prietenii la scăldat şi nu a mai ieşit din Mureş. Cadavrul nu prezintă urme de violenţă, dar a fost transportat la Institului Medicinii Legale, pentru efectuarea necropsiei. Căutările continuă pentru găsirea tânărului de 27 de ani, care s-a înecat la Frumuşeni, acum o săptămână.

 

Prins în flagrant                 

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant, un bărbat în timp ce fura dintr-un autoturism parcat pe o strada din municipiu. În data de 25 iulie a.c., în urma activităţilor de patrulare, poliţiştii de ordine publică au depistat în flagrant un bărbat de 40 de ani, din Arad, în timp ce sustrăgea o trusă de chei, o maşină de găurit şi acte, dintr-o autoutilitară lăsată neasigurată, pe strada Căpitan Ignat, din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Şoferi amendaţi

În doar 72 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat amenzi de 164.000 de lei. Poliţiştii au efectuat mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 496 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 164.000 de lei. Dintre acestea, 249 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 247 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 33 permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției