igaş

Date fiind evoluţiile spectaculoase de pe scena politică arădeană şi exprimările de poziţii din ultimele zile, senatorul liberal Traian Igaş acuză PSD că „arată cu degetul” cam în toate direcţiile, evitând însă îndreptarea degetului arătător spre interiorul său, interior în care ar fi de arătat acuzator mult mai multe. „În județul nostru, PSD Arad vorbește de funie în casa spânzuratului. PSD Arad uită că Victor Viorel Ponta are probleme cu justiția și de aceea a demisionat din fruntea partidului: pentru că îi pasă de partid, nu și de țară; uită că cel mai marcant membru al său s-a retras din funcțiile politice pentru a nu afecta partidul – deși situația în care se află afectează și guvernul României; mai uită și că din cel mai cinstit guvern, Victor Ponta și PSD au dat României cel mai murdar și cel mai corupt guvern – cu 14 miniștri certați cu legea; uită și că guvernul condus de premierul cercetat este cel mai mincinos și cel mai ostil guvern la adresa Aradului – este guvernul care a tăiat toate investițiile începute în județul Arad. Liderii locali vorbesc de corupție când partidul le este condus de un condamnat cu suspendare, iar guvernul le este condus de un cercetat penal. Această tevatură este perpetuată de câteva decenii, dar sistemul de după revoluție, cu aspecte de corupție, este promovat de partidul domnului Ion Iliescu (sau al domnului Adrian Nătase…, sau al domnului Victor Ponta…, mai nou al domnului Liviu Dragnea). (…) Acești iluştri conducători ai PSD comentează pe marginea evoluției politicii românești ca și cum ar fi străini de ea, deși ei au contribuit din plin la sentimentele de ură și dezavuare generate în rândul populației la adresa noastră, a politicienilor”, arată Traian Igaş într-un comunicat de presă.

Traian Igaş consideră că în politică s-a ajuns la un moment critic, în care „cotitura” este mai mult decât necesară. „Realitatea este că ne aflăm la un moment T0 în politica românească. (…) Timpul va dovedi dacă acest moment T0 poate curăța diverse segmente ale societății românești, politic sau economic, nu bravura unor politicieni locali sau naționali. După acest moment urmează cu siguranță o perioadă de tranziție. (…) Rămâne întrebarea: cine are voința și putința de a traversa această perioadă cu bună-credință?”, spune senatorul arădean referindu-se la politicienii actuali cărora „… le-a rămas patalamaua pusă de sistemul domnilor Ion Iliescu, Adrian Năstase și al succesorilor lor”.

Referindu-se la viitorul pe termen scurt, Traian Igaş „vede” necesar un efort al politicienilor de corectare a imaginii lor de azi, o imagine deloc măgulitoare. „Lupta noastră înseamnă acum, mulțumită lor, dărâmarea a două baricade din percepția colectivă: percepția negativă asupra politicienilor și neîncrederea că ne putem face treaba acolo unde am fost aleși – iar unii dintre noi continuă să demonstreze că nu suntem altfel decât suntem percepuți”, încheie senatorul Traian Igaş.

  • A.Rădeanu spune:

    Guvern mai corupt decât cel condus de Boc şi politicieni mai corupţi ca la PD-L nu sunt în România. Deocamdată, funia s-a apropiat de gâtul lui Ioţcu. Aştept cu nerăbdare ziua când va fi legat şi Branco Nero.

    • vasile tomazian spune:

      Ori esti dus cu pluta ori esti prost gramada. Da, este adevarat, „funia s-a apropiat de gatul lui Iotcu” si, daca este dovedit vinovat, Iotcu merita sa faca inchisoare. Dar, in articolul de mai sus, s-au dat cazuri concrete -ca sa priceapa si idiotii- despre „cinstea” multor lideri de marca ai PSD-ului.
      Mai adaug si eu: in afara demnitarilor pentru care s-au luat deja masuri in justitie, mai sunt urmariti penal sau inculpati -in prezent- un numar de alti 28 de senatori si deputati. Iar din totalul de 28, un numar de 20 sunt membri PSD !
      Deci, ciocu’ mic sau accepta ca trebuie sa fii inclus in categoria dobitocilor irecuperabili !

      • A.Rădeanu spune:

        Cu toate că a murit de mult comicul Vasile Tomazian, iată că mai inspiră pe unii măscărici postaci plătiţi de PD-L din bani furaţi de la popor. Păi numai în jud. Arad sunt 20 de portocalii băsişti gen Blejnar, Igaş, Ioţcu, Falcă, (Marta se pare că miroase deja florile la rădăcină), şamd, buni de spânzurat. Dar ei s-au orientat, i-au abandonat rapid pe Băse şi pe Udrea, s-au aliniat frumos şi democratic în spatele lui Iohannis, s-au decolorat puţin la umbră şi acum sunt galben-săgetători cinstiţi, care condamnă cu mânie liberală comuniştii care, nu-i aşa, vor să fure cum au făcut-o timp de 15 ani, până a venit Dictachioru la putere şi i-a înlocuit la butoanele hoţiei. Nu v-ar mai răbda pământul, ticăloşilor! Fie ca soarta lu Ioţcu să o aveţi toţi, că nu sunteţi deloc mai buni decât mustăcilă. Chestia e valabilă şi pentru pesedişti, pecişti, ppdd-işti şi ce alte faite or mai fi, că-s toţi o apă şi-un pământ. Da’ cei mai spurcaţi îs băsiştii!

        • aradeanul spune:

          Igas nu a stat vreodata la umbra cuiva sa piarda urma! Si-a asumat PDL-ul, si-a asumat PNL-ul, si-a asumat miscarile politice si le-a dus asa cum a putut, chiar daca a pierdut cateva mii de voturi. A ramas in echipa pentru a putea face politica asa cum stie el mai bine, odata ce e ales, pentru oameni. Demagogia e departe de un astfel de om si eu il respect foarte mult pentru felul in care a incercat si reusit sa ajute multi oameni!

          • vasile tomazian spune:

            In sfarsit, am inteles. Prezinti nume de persoane in care cei nominalizati nu sunt -cu o singura exceptie (Udrea)- nici condamnati, nici inculpati, nici in faza de urmarire penala, dar tu, ca un adevarat mafiot si criminal, ii etichetezi „buni de spanzurat” (locul unor indivizi ca tine, care condamna fara judecata si decreteaza ca sunt „buni de spanzurat”, este la inchisoare !). Nu stiu cum se face ca ii uiti pe Adrian Nastase, Darius Valcov, Liviu Dragnea (condamnati, unii au si fost deja in vacanta la bulau) sau pe Victoras Viorel Ponta, inculpat (asta doar ca sa-ti amintesc cateva nume, mai cunoscute, din multele existente).
            Asadar, fii linistit. Am inteles. Inteleg ca esti un „roman mandru”, pe care nu il ajuta memoria. Nu mai era nevoie sa revii cu alte doua postari. Imi pare insa sincer rau ca esti dobitoc si -asa cum spuneam cu cateva zile in urma- regret ca faci parte din categoria „dobitocilor irecuperabili” !
            Apropo de „postaci”: tu iti faci treaba murdara din convingere (alta dovada de cretinism, atunci cand realitatea iti infirma convingerile !) sau, totusi, primesti ceva (orice: banuti, bautura, mititei, guias national romano-unguresc, care se poarta la sarbatorile „romanilor mandri”)?
            In privinta identitatii: da, bunicul a murit, dar mai sunt in viata cativa tomazieni (si, pentru informarea ta, imagineaza-ti ca toti gandesc ca mine !). Te salut, nepricopsitule, si sper ca timpul te va ajuta sa te vindeci !

          • vasile tomazian spune:

            PRECIZARE: Cel de al doilea comentariu se adreseaza -ca si primul, de altfel- lui A. Radeanu, nu persoanei care a semnat „aradeanul” !

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției