popaSâmbătă, Ionuț Popa a avut parte de un eveniment festiv, în zona Moldovei. Antrenorul Șoimi­lor Pâncota a profitat de ocazie și, a doua zi, a fost să-și vadă fosta echipă: „Mister” a asistat la meciul câștigat de CSMS Iași pe teren propriu în fața Petrolului, scor 1-0.
Tehnicianul s-a simțit ca acasă în Copou și a mai oferit o „clasică”: „Fanii mi-au strigat numele pe stadion. Când am mers prin oraș voiau să facă poze cu mine. Mă simt minunat aici la Iași. După joc am vorbit cu Napoli și l-am felicitat. Am fost la ei la protocol, dar sper să nu creadă că am venit cu vreun interes, nu vreau să îi iau postul sau așa ceva”.
O fază amuzantă s-a petrecut în timpul emisiunii de la Digisport când moderatorul i-a transmis lui Ionuț Popa că în studio se află Dinu Gheorghe. Fostul tehnician al ieșenilor a înțeles că e vorba de Cornel Dinu și s-a declarat un fan înfocat al lui „Mister”. „Domnul Dinu e feblețea mea, nu vreau să creadă că îmi pun fularul vreunei echipe la gât, dar îl admir foarte mult”, scrie gsp.ro

Recomandările redacției