cojocaru utaGrosics Akademia Szeged i-a învins cu 2-0 pe alb-albaștrii de pe malul Crișului Alb. Antrenorul Călin Cojocaru n-a contat în ami­calul de la Gyula pe Horcea, Stoian (accidentați) și Oiță (plecat la Campionatul European Universitar din Croația).
„Un meci bun de pregătire, cu o echipă foarte bună, care se află în alt moment al pregătirii față de noi, săptămîna viitoare au deja meci oficial. Mi-au plăcut mult, o echipă agresivă, combinativă. Ne-a ajutat destul de mult acest joc. Pe faza defensivă am început ușor mai prost,
și-au creat câteva ocazii în primele 20 de minute. Apoi am echilibrat, dar ofensiv
n-am contat așa mult. Am înscris un gol prin Velici, a fost anulat pentru off-side, deși, în opinia mea, era valabil”, a povestit „principalul” Naționalului.
Merșca – Rosenblum,  Neacșu, Artimon,  Cherecheș – Stegaru Stupu – Poiană, Mihuța, Rus – Velici a fost unsprezecele de start al Sebișului. Apoi au mai intrat Păduraru Pantea, Toader, Susan, Călin.
Sebișenii s-au întors în cantonament, miercuri ar putea întâlni Cermeiul lui Mircea Aslău, iar sâmbăta viitoare vor fi la Hunedoara.

Recomandările redacției