nagy pacurar todeaRoli Nagy anunța, la sfârșitul amicalului cu Ripensia, că după întâlnirea cu Șoimii Pâncota se pregătește să tragă o nouă linie. Cele două divizionare secunde arădene sunt față în față diseară, de la 18,30, pe arena din Podgorie.
Cristi Păcurar, unul din secunzii lui Roland Nagy, a prefațat confruntarea: „Un nou test pe un fond de pregătire specifică perioadei, noi, ca și până acum, rulăm toți tinerii și băieții pe care îi cunoaștem mai puțin. E ultimul meci înaintea plecării în cantonament, nu ne interesează decât să ne atingem scopul și să fie un antrenament bun. Ca și nivel, adversarul e primul de la liga a doua din România, am mai jucat cu liga a doua Ungaria, cu liga a treia și a patra, sperăm să vedem lucruri bune la nou-veniți, la tineri, să continuăm pe drumul început destul de bine, să construim ce vrem până la prima etapă, un nivel bun”.
Cele două echipe au o singură confruntare la activ, cea din Cupa României, sezonul trecut. După 1-1 la finalul timpului regulamentar de joc, Șoimii s-a impus atunci cu 3-1, marcând golurile decisive în prelungiri. S-a comentat, în mediile fotbalistice arădene, pe temă, însă Cristi Păcurar e de părere că nu e cazul de orgolii: „Jucăm cu o conjudeţeană, ne bucurăm că Aradul are două reprezentante în Liga
a II-a, e păcat că nu avem mai multe în Liga a III-a. Noi urmărim ceva, ei, la rândul lor, urmăresc ceva. Important e să nu fie accidentări, can-can-urile și balca­nismele nu ne interesează”.

Recomandările redacției