comert

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a depistat,miercuri, două persoane care ofereau spre comercializare mai multe suporturi optice.

Persoanele au fost depistate în zona șoselei de centură a municipiului Arad, la intersecția cu Calea 6 Vânători. Acestea aveau asupra lor 52 de suporturi optice inscripționate cu muzică de diferite genuri și care nu aveau marcaje holografice și timbru ORDA.

“Colegii mei au procedat la stabilirea identității persoanelor iar, la verificări, a rezultat că este vorba de tată și fiu, domiciliați în municipiul Arad. Având în vedere faptul că oferirea, distribuirea, deținerea ori depozitarea sau transportul de mărfuri-pirat, în scopul distribuirii reprezintă infracțiune, conform prevederilor Legii nr. 8 din 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală”, ne informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad

Cele 52 suporturi optice, oferite spre comercializare, au fost ridicate în vederea confiscării.

 

Recomandările redacției