OLYMPUS DIGITAL CAMERALucrările pentru modernizarea şoselei Arad-Felnac ar putea primii fonduri noi, alocarea de bani fiind acceptată de către Guvern, proiectul va trebui să primească fonduri de finanţare prin PNDL. Având în vedere că Guvernul nu acceptă finanţarea a unui proiect care nu are finalizat minim 5% din lucrare, Consiliul Judeţean Arad a alocat 1,7 milioane lei pentru atingerea acestui prag. Astfel drumul în cauză a ajuns la procentajul de finalizare a lucrărilor de 9,8 la sută din total, fiind depuse documente necesare la Ministerul Administraţiei, care recent au anunţat că vor aloca banii.

Suma cerută de cei de la CJA a fost de 3 milioane de lei dar se pare că se vor primii nu mai puţin de 7,6 milioane lei. Astfel, CJA a trimis rapid o solicitare prin care se cere ca din totalul sumei primite, 5 milioane de lei să meargă pentru modernizarea drumului Arad-Felnac.

Şoseaua care leagă Aradul de comuna Felnac care se întinde pe o lungime de 17 km, este într-o condiţie foarte precară, fiind unul dintre cele mai proaste drumuri din judeţul Arad.

Emilian Ciorogariu

Recomandările redacției