pe scurt furtpe scurt flagrant  pe scurt infractiuniCercetat pentru furt
Un bărbat, care ar fi furat un telefon mobil din salonul unui spital, a fost identificat de po­liţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, la data de 8 iulie a.c., profitând de nea­tenţia victimei, bărbatul de 28 de ani, din Arad, ar fi sustras un telefon mobil dintr-un salon al unui spital din municipiu. Prejudiciul cauzat în valoare de apro­ximativ 500 de lei a fost recu­- perat, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cerce­tare penală sub aspectul săvâr­şirii infracţiunii de furt. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infrac­ţionale a bărbatului.  (C.G.)

Prinsă în flagrant
Poliţiştii Biroului de Ordine Publică cercetează o femeie care a fost depistată miercuri în flagrant, în timp ce fura dintr-un supermarket. Poliţiştii cerce­tează o femeie de 49 de ani din Arad, care a fost depistată în flagrant, în timp ce sustrăgea produse alimentare dintr-un su­- permarket, de pe strada Banu Mărăcine din municipiu, şi a trecut pe la casa de marcat fără să le plătească. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celei în cauză fiind întocmite acte pre­mergătoare sub aspectul săvâr­şirii infracţiunii de furt. (C.G.)

Infracţiuni în trafic
Trei bărbaţi care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, au fost depistaţi în trafic. Astfel, poliţiştii au depistat în trafic: pe raza localităţii Ineu, un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de condu­cere, iar pe raza localităţii Pâncota, un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un motociclu fără a deţine permis de conducere. De asemenea, pe raza localităţii Vărădia de Mureş a fost depistat în trafic, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară cu remorcă, ambele fiind neînmatriculate. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.  (C.G.)

Recomandările redacției