paraplanExceptând înfrângerea la limită cu Crișul (0-1), Curticiul lui Dinu Maghici a mers din victorie în victorie în amicale: 2-1 cu Dorobanți, 1-0 cu Ineul și 4-1 cu Sîntana. Sâmbăta trecută, „grănicierii” au câștigat și testul cu Șimandul (5-1), la „catedră, timp de o săptămână, trecând Dan Țapoș. Maghici pleacă în cantonament în Austria cu grupa 2004 de la Viitorul Arad, urmând să „prepare” apoi startul campionatului Ligii a IV-a.
La nivel de lot, după Șoltesz și Cotoc și promovarea unor jucători din propria pepinieră, Curticiul și-a mai asigurat serviciile unui fotba­list originar tocmai din județul Vrancea. Crescut de LPS Bacău, Gabriel Parlapan a fost direcționat spre Frontiera de către Bogdan Apostu, fost fotbalist la UTA și actual președinte la FC Clinceni. Se știe că fostul atacant are o relație de prietenie cu Dinu Maghici și l-a convins pe mijlocașul lateral de 18 ani să-și încerce șansa în Liga
a IV-a Arad. „E un băiat talentat, care se încadrează perfect în politica noastră, bazată pe fotbaliști tineri, dornici de afirmare. În acest sens, ne bucurăm și de revenirea lui Prica de la UTA, e una dintre armele noastre în atac”, ne-a mărturisit fostul fundaș.
Zoica (ex. Lipova) și Morariu (ex. Mailat) se pregătesc și ei cu „grănicierii”, dar – probabil – vor mai apărea și alte noutăți până la partidele pe puncte. „Poate, am mai avea nevoie de unul-doi fotba­liști, însă asta numai dacă ne încadrăm în bugetul clubului. Dacă nu se poate, ne vom descurca și așa, am mare încredere în băieți, în puterea lor de muncă. Știu că au caractere puternice, sperăm să formăm o echipă puternică la Curtici”, a precizat Maghici.
Obiectivul Frontierei Curtici în noua stagiune este o clasare în primele 6 echipe ale campionatului.

Recomandările redacției