Arestat preventiv

Un bărbat, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, a fost depistat pe raza municipiului de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale. Poliţiştii au depistat pe raza municipiului un bărbat de 37 de ani, din Arad, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Franţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă cu ţigări şi tăinuire, pe teritoriul acestui stat. Bărbatul a fost prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, în vederea predării către autorităţile franceze.

 

Furt din autovehicul

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat trei minori, bănuiţi de furtul mai multor bunuri dintr-o autoutilitară. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 1 august a.c., cei trei minori de 12, 13 şi 14 ani, toţi din Arad, profitând de geamul lăsat deschis, ar fi pătruns într-o autoutilitară parcată pe strada Elena Ghiba Birta din municipiu, de unde ar fi sustras o geantă cu bani, acte, un telefon mobil şi alte bunuri personale ale victimei, în valoare de aproximativ 5.000 de lei. Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Infracţiuni în trafic

În urma activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii au depistat doi bărbaţi care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Astfel, poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ 709/C, pe raza localităţii Iratoşu, un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism având ataşata o remorcă neînmatriculată şi cu număr fals de înmatriculare, iar pe raza localităţii Şiria, un bărbat de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie la data de 20 martie 2013. Pe numele celor în cauză, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Recomandările redacției