isj

După concursul desfăşurat astăzi la sediul Ministerului Educaţiei şi Cercetării, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad are inspector şcolar general: Claudius Mladin a trecut prin toate furcile caudine ale concursului şi a fost declarat câştigător.

Pentru funcţia de inspector şcolar general al ISJ Arad au mai concurat prof. lect. univ. dr. Anca Stoenescu şi prof. Corneliu Toma.

Contactat telefonic, Claudius Mladin a refuzat să comenteze. „Nu vă cunosc, nu ştiu cine sunteţi. Eventuale declaraţii voi face după trecerea perioadei de depunere a contestaţiilor, după întoarcerea mea din concediu”, a spus telefonic Claudius Mladin. Cum dumnealui se întoarce din concediu în jurul datei de 15 august, vom aştepta Sântămăria Mare pentru a avea o declaraţie a proaspătului inspector şcolar general al judeţului Arad.

Diferit de Claudius Mladin, contracandidaţii dumnealui n-au avut reţineri în a-şi face cunoscute gândurile de „perdanţi” ai concursului. „Sunt mulţumit de participarea mea la acest concurs. Am făcut o gafă din cauza căreia n-am trecut proba scrisă. Nu pot fi bucuros, dar nici prea trist nu sunt. A fost o experienţă din care am avut numai de învăţat, aşa că atunci când se va mai organiza un astfel de concurs mă voi înscrie. Nu contest câştigarea concursului de Claudius Mladin. A fost un concurs corect, deci nu este nimic de contestat”, ne-a declarat telefonic Corneliu Toma.

Anca Stoenescu nu este afectată de pierderea concursului şi consideră că participarea sa la concurs a fost o experienţă pozitivă, care a îmbogăţit-o profesional. „După parcurgerea a zece întrebări din testul-grilă mi-am dat seama că nu am bagajul de pregătire necesar, aşa că am renunţat. Este drept că n-am avut la dispoziţie decât trei săptămâni pentru a mă pregăti, şi nu ştiam nimic despre astfel de concursuri. Acum pot spune că pentru a câştiga un asemenea concurs este necesară o pregătire temeinică de trei-şase luni. Declararea lui Claudius Mladin drept câştigător este incontestabilă, întrucât concursul a fost fără cusur. Eu am acumulat o experienţă pozitivă. Nu regret că m-am înscris, cum nu regret nici că n-am reuşit. Experienţa de acum îmi va folosi cu siguranţă în viitor”, a spus Anca Stoenescu.

Aşadar se pare că nimeni nu-i va contesta lui Claudius Mladin câştigarea concursului, deci calitatea de inspector şcolar general, deci problema interimatului la conducerea ISJ Arad este rezolvată. Rămâne ca după sărbătoarea creştină din 15 august să aflăm şi gândurile lui Claudius Mladin ca ocupant prin concurs al celui mai înalt post din sistemul de educaţie al judeţului.

  • vasile tomazian spune:

    „Intrucat concursul a fost fara cusur”, nimeni nu mai are nimic de comentat !
    Totusi o intrebare trebuie pusa: cum de CLAUDIUS MLADIN a obtinut o nota execrabila la primul concurs la care a participat, desi a functionat inainte de actualul concurs timp de cativa ani ca inspector scolar general, si, mai ales, am fi deosebit de bucurosi sa ne spuna -fireste, nu acum, deoarece este stresat, ci dupa „intoarcerea din concediu”- cum de a izbutit intr-un interval de timp relativ scurt sa devina un concurent redutabil si sa obtina pentru a doua oara acest post ?
    Nu este nevoie sa ne spuna ca apartenenta sa la PSD l-a ajutat, nu este cazul pentru ca toata lumea stie ca PSD-ul si guvernul Ponta a lucrat intotdeauna si lucreaza si in prezent cinstit !

    • TITUS B spune:

      Eu ştiam că Vasile Tomazian a decedat mortal de vreo 50 de ani.
      Mă rog, dacă mai are un „tiz”, ceea ce nu prea cred, dar „argumentele” invocate par partizane.
      Spune nea Tomazian : sunt prof. rr de la Liceul … ? Să te credem .
      Altfel te credem de la PDL din gaşaca lui Ioţcu sau a braconierului naţional Igaş …

      • vasile tomazian spune:

        Din intamplare, am vazut abia astazi replica d-tale, TITUS B. Explicatia este simpla: nu obisnuiesc sa reiau lecturi decat atunci cand ma intalnesc -din pacate, destul de rar- cu capodopere. Si cum nici personajul principal nu este un Ulise, sper, TITUS B., ca ma intelegi de ce a trecut o saptamana pana ne-am regasit. Si-acum niste lamuriri pe care am inteles ca le astepti:
        1. Nu am nici o legatura cu „prof. rr”, nici macar nu stiu cine este.
        2. Vasile Tomazian, bunicul meu, a murit, intr-adevar, de mult (daca nu ma insel, ultimul film in care a jucat -„Vin ciclistii”- dateaza din 1968).
        3. Mai exista si in prezent cativa tomazieni. Niciunul nu este, in mod special, preocupat de politica, dar tot niciunul nu se inscrie intre fanii partidului de guvernamant (motivele, poate, alta data, dar ar trebui sa le stii).
        4. Nu am nimic comun (si nici nu ma intereseaza !) „gasaca lui Iotcu sau a braconierului national Igas…” (epitetele iti apartin si, dupa mine, sunt neinspirate !).
        5. „Argumentele” pe care mi le atribui nu sunt „partizane”, chiar daca „par”. A existat, intr-adevar, o ironie in finalul interventiei mele („PSD-ul si guvernul Ponta a lucrat intotdeauna si lucreaza cinstit”), dar izvorul acesteia se gaseste in cuvintele prea des rostite de premierul Ponta ! Iar mie aceste cuvinte mi-au transmis (imi este greu sa-ti explic de ce) un miros neplacut. Motivele ? Poate, alta data, dar ar trebui sa le stii ! …

        • Ionescu Marian-Valentin spune:

          Buna seara,imi cer scuze pentru deranjul de la aceasta ora,sunt Ionescu Marian-Valentin din Bucuresti si as dori sa aflu mai multe despre viata lui Vasile Tomazian(artistul preferat al bunicului meu care merge pe 94 de ani)!!0784714060

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției