burianbulzanCu ocazia amicalului cu Atletico Arad (Liga a V-a), câștigat la scor de maidan, Voința Macea i-a legat prin contracte pe fundașii Malancu, Mihuț și Călăceanu, mijlocașii Bulzan și Bîrdan și atacantul Burian, plus câțiva juniori ca: Timiș, Roza, Pădureanu sau Cioară-Moartă. „Lotul e aproape complet, mai facem două-trei mutări și ne putem bate de la egal la egal cu oricine în Liga a IV-a”, a precizat Costel Filipaș.
Antrenorul „alb-negrilor” mai este foarte aproape să-i convingă să îmbrace tricoul „alb-negru” pe fostul fundaș al Pâncotei, Adi Lengyel și Cosmin Gîlcă, mijlocașul care s-a despărțit recent de Victoria Zăbrani. De asemenea, în zilele ce urmează, Filipaș ar putea da o importantă lovitură de imagine și – bineînțeles – importantă pentru creșterea calității lotului, prin aducerea unui fost fotbalist al UTA-ei.
Voința va efectua și un semi-cantonament săptămâna viitoare la Moneasa. „Urcăm miercuri la munte, unde vom încărca din punct de vedere fizic până duminică”, a confirmat Filipaș, care și-a propus să termine cu Macea în primele 6-7 formații ale primului eșalon județean.

Recomandările redacției