sofer

Un barbat din Arad a murit dupa ce fost decapitat, in urma unui accident rutier, la Arad, pe DN69. Victima, in varsta de 63 de ani, a intrat direct intr-un camion care circula regulamentar. Soferul TIR ului şi-a revenit cu greu, dupa ce a realizat ce s-a intamplat.

„Era decedat, incarcerat, cu leziuni incompatibile cu viata, leziunile au fost foarte severe… cel putin cranian”, a spus Astrid Sturm, medic SMURD Arad.

Accidentul a avut loc intre Arad si Timisoara, pe DN 69. Şoferul, un barbat de 63 de ani din Arad, cel mai probabil din cauza neatenţiei sau a unor preocupari care i-ar fi putut distrage atentia de la drum, a tras brusc de volan si a intrat intr-un TIR. Impactul violent a facut ca bucati din cele doua autovehicule sa zboare zeci de metri in toate directiile, atat camionul cat si autoturismul oprindu-se in copacii de pe marginea soselei.

„Mergeam normal pe sosea, si s-a apropiat de mine la 10-15 metri de mine si a intrat pe contrasens. Nu a avut nicio reactie, nimic, nimic”, a spus soferul camionului.

Şoferul masinii a fost extras din caroseria avariata de catre cei de la descarcerare, barbatul fiind decapitat.

Victima avea 63 de ani, era casatorit si avea un copil.

Recomandările redacției