dragan x 2Crișul Chișineu-Criș intră într-o nouă eră. Consiliul de Administrație al grupării alb-albastre a luat act de retragerea lui Daniel Cherecheși și a decis să meargă pe mâna celor mai exponențiali oameni de fotbal pe care orășelul arădean i-a dat în ultimele decenii: Gheorghe Drăgan și Alin Drăgan.
Cei doi, tată și fiu, au mai făcut „echipă” la Crișul în 2011-2012, când team-ul din nord-vestul județului a încheiat campionatul Ligii a IV-a pe locul al doilea, după o luptă la baionetă cu Șoimii Pîncota.
Jucător important al Crișului în anii 70, apoi multă vreme antrenor, Gheorghe Drăgan va îndeplini rolul managerului. „Vorbim despre  o continuare a proiectului pe care nu noi l-am oprit în 2012. Păstrăm obiectivul fixat, locurile 1-3”, a anunțat Drăgan senior, care și-a schițat un plan pe doi ani ce include, printre altele, reorganizarea clubului și mărirea numărului grupelor de copii și juniori (acum Crișul are o singură grupă proprie).
Alin Drăgan redevine antrenorul echipei la care s-a format, înainte să plece la UTA, Progresul București, sau MTK Budapesta. În principiu, Drăgan jr. merge cu același lot pe care l-a condus și Mihai Roșca.

Recomandările redacției