kentlupasO mai veche cunoștință utistă a luat loc pe banca de rezerve a UTA-ei II cu ocazia amicalului cu CS Ineu. Kent Njoku, atacantul UTA-ei de la finalul anilor 90, s-a întors la Arad din postură de impresar, apelând la Marin Lupaș, fostul președinte al „textiliștilor”, pentru intrările de care are din nou nevoie la fostul său club. Nigerianul și-a agățat ghetele în cui în urmă cu 5 ani la o echipă din Malta, țară în care s-a și stabilit și trăiește cu soția sa și cei doi copii,  iar în aceste zile îi propune un fotbalist de origine japoneză  echipei fanion a Aradului.
Fiindcă aceasta este plecată în cantonamentul din Austria, mijlocașul ofensiv de 22 de ani a fost integrat – deocamdată – la UTA II și nu s-a mișcat rău în repriza secundă a amicalului cu Ineul. „Vine după o lună în care nu s-a antrenat aproape deloc, dar are o cadență bună. Nici tehnic nu stă rău, are și ceva viteză, e interesant ca fotbalist. Oricum e prematur să ne facem o impresie completă în ceea ce-l pri­vește. Sperăm să-l mai vedem la treabă, iar dacă ne dăm seama că are – într-adevăr – ca­litate s-ar putea să-l propunem chiar și pentru prima echipă. Se știe că, practic, asta e menirea noastră, aceea de a promova fotbaliști pentru prima garnitură”, a explicat Dan Stupar, antrenorul UTA-ei II.
Într-adevăr, asiaticul a avut câteva pătrunderi bunicele cu mingea la picior spre poarta ineuană, a avut și o ocazie de gol, dar a lovit greșit balonul cu capul din interiorul careului.

Recomandările redacției