bunic

A fost reţinut pentru 24 de ore, şi ulterior arestat preventiv, după ce şi-a înjunghiat propriul nepot de patru ori în abdomen, în urma unui conflict domestic care a degenerat. Nu i-a provocat leziuni foarte grave numai nepotului, ci şi soţiei care a intervenit pentru a-l feri pe tânăr de loviturile cuţitului. În prezent, bărbatul este acuzat de tentativă de omor. Conform soluţiei Tribunalului Arad, „admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, privind pe inculpatul V. I.. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, începând din data de 11 august 2015 până la data de 9 septembrie 2015 inclusiv”.

Reamintim că bărbatul de 63 de ani, din Arad, a fost reţinut de procurori în 11 august. Din primele informaţii, se pare că bărbatul a avut mai multe discuţii în contradictoriu cu nepotul său, un tânăr de 25 de ani şi, într-un moment de furie, l-a înjunghiat de patru ori cu un cuţit de bucătărie, în zona abdomenului. Totul s-a petrecut luni seara, când bărbatul, după ce a mâncat lubeniţă, s-a folosit de un cuţit de bucătărie pentru a-l înjunghia pe tânăr, provocându-i mai multe răni care i-au pus viaţa în pericol.

Bunicul l-a acuzat pe nepot, în repetate rânduri, că, deşi este în putere, nu lucrează niciunde şi trăieşte pe spatele acestuia. Ultima discuţie în contradictoriu, în care ambele părţi implicate în conflict îşi susţineau propriile puncte de vedere, a degenerat, însă, în apărarea băiatului intervenind bunica sa, care şi-a oprit cu greu soţul să nu îl omoare. Transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă Judeţean Arad, tânărul a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, medicii fiind optimişti în ceea ce priveşte evoluţia stării de sănătate.

Recomandările redacției