bodeaDupă doi ani și două promovări cu UTA, portarul Roberto Bodea a ales o nouă destinație: goalkeeperul în vârstă de 22 de ani a acceptat oferta echipei Performanția Ighiu. Gruparea din Alba a promovat în Liga a III-a după ce a trecut de arădenii de la Progresul Pecica în barajul din luna iunie.
„Bodea este un goalkeeper despre care aveam referinţe bune, un portar deja experimentat, care poate fi o soluţie viabilă pentru acoperirea postului”, a declarat antrenorul Adorian Himcinschi, citat de ziarul Unirea. Portarul arădean ar putea debuta sâmbătă, când trupa lui Himcinschi întâlnește Mureșul Vințu de Jos, în Supercupa AJF Alba, menționează sursa citată. Concurenții lui Bodea sunt vete­ranul Raul Unchiaș (40 de ani) și juniorul Rareș Baba.
Performanța Ighiu reprezintă, practic, orașul Alba Iulia în Liga a III-a, nou-promovata disputându-și meciurile de pe teren propriu pe stadionul Cetate. Tradiția vechii Unirea e continuată, după un model deja brevetat, de Unirea 1924, care a promovat în Liga a IV-a Alba în această vară.

Recomandările redacției