Furt din locuinţă

Un adolescent, care ar fi furat bani dintr-o locuinţă, a fost identificat de poliţiştii oraşului Pecica. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în data de 13 iunie a.c., adolescentul de 17 ani, din Pecica, ar fi pătruns prin escaladarea gardului într-un imobil de pe raza localităţii Pecica, de unde ar fi sustras suma de 600 de lei. După o perioadă în care furtul a rămas cu autori necunoscuţi, adolescentul a fost identificat. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Au tăiat ilegal arbori

Poliţiştii oraşului Ineu cercetează doi bărbaţi, bănuiţi de tăiere ilegală de arbori. Poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că doi bărbaţi ar fi tăiat cu un motofierăstrău patru arbori din specia plop, din incinta unei foste unităţi militare de pe raza localităţii Ineu.  În urma sesizării primite, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat doi bărbaţi, de 38 respectiv 46 de ani, ambii din Ineu, bănuiţi de comiterea faptei. Pe numele celor în cauză, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

 

Infracţiuni în trafic

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii rutieri au depistat în trafic trei bărbaţi, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Astfel, poliţiştii au depistat în trafic doi bărbaţi, care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice: un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 792, având o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi un bărbat de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii, din municipiu, având o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în ambele cauze s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, a fost depistat în trafic, pe strada Gloriei, din municipiu, un bărbat de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Recomandările redacției