activCopiii de la Şcoala de Tenis Activ Club s-au întors recent din tabăra de biciclete de la Bata. Timp de o săptămână cei mici au fost implicaţi în competiţii de biciclete, au parcurs trasee, au învăţat să facă focul, să îşi încro­- pească un adăpost, şi-au confecţionat undiţe şi au pescuit, s-au dat cu tiroliana, totul după un scenariu pus la cale de antre­norul Daniel Ispas, care susţine că practicanţii unui sport de performanţă nu trebuie să se limi­teze exclusiv la sportul respectiv, ci ar fi benefic să încerce şi alte sporturi şi să ducă o viaţă sănătoa­să în aer liber asigurându-şi astfel o dezvoltare cât mai complexă.
În tabăra de biciclete de la Bata cei mici au avut parte şi de mâncare sănătoasă, seri în jurul focului de tabără, mult timp petrecut în natură şi nu în ultimul rând, de multă bună dispoziţie.
Şcoala este prima de acest fel din Arad. Aici se asigură un mediu sănătos şi propice unde copii, tineri şi adulţi să poată învăţa să joace tenis, să participe la competiţii şi să se distreze, ajutându-i în funcţie de vârstă, nivel de pre­gătire şi dezvoltare fizică să îşi depăşească limitele şi să îşi îndeplinească visele.
La şcoală se folosesc metode de antrenament moderne, bazate pe „învăţarea prin descoperire”. Se stabilesc obiective clare pentru fiecare categorie de vârstă în concordanţă cu recomandările Federaţiei Internaţionale de Te­nis. La cerere se asigură cursuri de mental coaching pentru cei care fac performanţă.
Şcoala  are antrenori calificaţi cu experienţă în formare şi în activitatea cu copiii.

Recomandările redacției