sebisneiEșecul cu FC Hunedoara le-a dat de gândit sebișenilor. Dincolo de pragmatismul echipei oaspete, care a marcat în momentele cheie ale partidei, Călin Cojocaru a realizat că puțină experiență în plus la jucătorii săi nu strică. Cum majoritatea celor care au jucat sâmbătă se vor roda în timp, plusul de experiență poate veni doar de la fotbaliștii aflați pe piața transferurilor. „Suntem în negocieri cu un fundaș central și un vârf”, a recunoscut antrenorul „alb-albaștrilor”, care – bineînțeles – îl așteaptă să revină din Coasta de Fildeș și pe Dodo Digbeu.
Din etapa cu numărul patru, când la Sebiș sosește Ineului, Național Sebiș își va disputa confruntările de pe teren propriu vineri. Acest lucru este posibil după ce clubul de pe malul Crișului Alb și-a reînscris echipa a doua în campionatul județean. Aceasta, formată din tineri fotbaliști din propria pepinieră, între 16 și 21 de ani, plus cei câțiva care nu vor prinde lotul primei echipe în campionatul Ligii a III-a, va lua startul în Liga a VI-a și-și va disputa meciurile de acasă sâmbăta.
La finalul săptămânii, sebișenii se deplasează în județul Gorj, la Motru. „Alb-negrii” sunt obligați și ei să joace sâmbăta din acest sezon, lucru ce nu le convine. „Ne gândim doar la victorie, vrem să recuperăm rapid punctele pierdeute acasă. A venit atâta lumea să ne vadă cu Hunedoara, îi mulțumim pentru asta și sperăm ca până la derby-ul cu Ineul să mișcăm serios clasamentul”, a mai spus Cojocaru, a cărui echipă se va deplasa la Alba Iulia, pentru a întâlni Ighiul, după ce va da piept cu Motrul.

Recomandările redacției