pe scurtA condus fără permis de conducere
Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Micălaca au depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din judeţul Hunedoara, care conducea o autoutilitară fără permis de conducere, fapt relevat la controlul asupra documen­telor.
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.                    (E.P.)

Depistaţi în flagrant de poliţişti
Două persoane, un bărbat de 50 de ani şi o femeie de 47 de ani, au fost depistate de poliţiştii Postului de Poliţie Iratoşu în flagrant, când sustrăgeau 260 de kilograme fân de lucernă dintr-o parcelă situată în extravilanul lo­-     ca­lităţii Iratoşu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe nu­mele celor în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.  (E.P.)

„Rutieriştii” în  acţiune
Ultimile misiuni de prevenire şi combatere a acciden­telor rutiere ale poliţiştilor ru­tieri au avut ca rezutlate aplicarea a 180 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 55.000 de lei, şi reţinerea a 12 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.
Dintre sancţiunile contravenţionale, 70 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, celelalte 110 fiind motivate de nefolosirea centurii de siguran­ţă, neacordarea de prioritate, efectuarea de depăşiri nere­gulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. (E.P.)

Recomandările redacției