accidentUn accident petrecut duminică după-amiază pe Calea Victoriei, pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Clinic Județean de Urgenţă, a dus la rănirea a trei persoane: un copil şi doi adulţi. Accidentul a constat în tamponarea dintre un autoturism şi o autoutilitară de transportat pâine.
Martori oculari afirmă că de vină ar fi șoferul autoturismului care, circulând dinspre Intim spre UTA pe prima bandă, a schimbat banda de mers fără să se asigure şi a virat „stânga” pentru a intra în curtea spitalului. În acel moment a fost tamponat de autoutilitara care circula în acelaşi sens, însă pe banda a doua. „I-a tăiat calea microbuzului, şi şoferul de pe microbuz n-avea cum să mai evite impactul”, a declarat un trecător care a asistat la toată întâmplarea.
Au fost răniţi uşor șoferul în vârstă de 54 de ani al autoturismului și o femeie de 70 de ani – pasageră în autoturism, şi un copil de 13 ani aflat în microbuzul „de pâine”. Toţi cei trei răniţi au fost consultați imediat la Unitatea de Primiri Urgențe din incinta spitalului.
Polițiștii îşi continuă cerce­tările, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul şi gradele de vinovăţie ale celor doi conducători auto implicaţi.

Recomandările redacției