plesca1Rezultatele obținute de cele două formații în prima etapă nu au fost întâmplătoare, astfel că Frontiera și-a dovedit naivitatea defensivă și cu Mailatul, în timp ce trupa lui Radu George a evoluat cu multă dezinvoltură, exact ca în succesul obținut împotriva Sântanei.
Voința chiar a avut dublu avantaj la Graniță, după „dubla” lui Mateucă, primul dintre goluri fiind reușit cu execuție de la peste 30 de metri ce l-a suprins pe Șoltesz.  În schimb, gazdele nu au avut noroc la lovitura liberă a lui Avrămuțiu ce a întâlnit doar încheietura barelor.
Totuși, după o oră de joc, curti­cenii s-au trezit total la viață și au obținut o binemeritată egalare. Primul care a punctat a fost Alex Don, după o fază fixă, iar apoi Pleșca. „Veteranul” Curticiului a va­lorificat un penalty dictat la un fault în careu asupra lui Zoica. „Deși, din punct de vedere teritorial, am dominat partida de la un capăt la celălalt, am ratat din nou nepermis de mult. În schimb, am luat niște gouri incredibile, la niște faze ce nu anunțau nimic. Mi-ar fi plăcut să debutez cu o victorie la primul meci acasă la Curtici, dar atât s-a putut sâmbătă. M-aș fi așteptat mai mult de la unii jucători, care puteau trage echipa după ei, însă – până la urmă – e bine că am avut și acea forță de a reveni de la 0-2. Și, cu puțin noroc, în ultimele zece minute ce ne-au găsit în careul lor, am fi putut chiar marca golul victoriei. Suntem conștienți că nu am început tocmai bine campionatul, aștept o tresărire de orgoliu din partea tuturor în meciurile ce urmează”, a punctat Dinu Maghici, antrenorul Frontierei.
Formații:
Curtici: Șoltesz – Gavriș, Crișan, A. Don (Gheorghieș), Ardelean – Prică, Nedea, Hanc (Parlapan), Zoica – Avrămuțiu, Cotoc (Pleșca).
Mailat: Vasii – Moisi, Bălă, Pîrvulescu, Morariu – C. Vidican, Ungureanu, A. Vidican, Chepețan (Debattisti) – Mateucă, Mihnea.
Arbitri: Alexandru Gornic – Alina Mihoc, Cristian Cășuț. Observatori AJF: Dan Ologeanu, Marcel Vida

Recomandările redacției