cojocaruNațional Sebiș a mișcat clasamentul Ligii a III-a (seria a IV-a) cu o remiză în „fieful” celor de la Minerul Motru. Cu siguranță, partida a fost departe de a putea câștiga un premiu de fumusețe, însă vizitatorii au prestart un fotbal mai bun decât în prima etapă și au au fost ceva mai aproape de victorie decât gorjenii.
Velici, Unguru și Mihuța au avut cele mai clare situații de a înscrie pentru „alb-albaștrii”, care au riscat puțin doar la fazele fixe ale adversarului.
„Meciul a fost destul de echilibrat, cu un plus pentru noi. Am avut mai multe ocazii decât cei de la Motru, dar este clar că ofensiv încă mai avem mult de lucrat. Încă nu suntem la nivelul pe care mi-l doresc eu, se vede că avem mulți fotbaliști noi, care trebuie să se sudeze, să dezvolte relații de joc. Dar, față de partida cu FC Hunedoara, nu am mai jucat cu trac, am intrat bine în ambele reprize. Păcat că nu am valorificat măcar una dintre ocaziile avute, dar, chiar și așa, rămâne un prim joc reușit pentru noi”, a spus Călin Cojocaru.
Chiar dacă Ighiul a reușit…
Performanța etapei, câștigând la Hunedoara, antrenorul Sebișului spune că va aborda deplasarea din Cetatea Unirii la victorie.
„Rezultatul de azi al Ighiului ne mobilizează și mai mult pentru etapa următoare. Sper să fim mai mulți cu doi-trei jucători sâmbăta viitoare, să ne recuperăm din punct de vedere fizic, să mai câștigăm în omogenitate pe faza de cosntrucție, să fim mai lucizi la finalizare, iar atunci nu văd de ce nu am putea câștiga primul nostru meci în acest campionat. Punctul de azi (n.a. sâmbătă) ne dă moral și încredere în noi, în faptul că suntem pe un drum bun”, a adăugat Cojocaru.

Recomandările redacției