pincotajucIonuț Popa a fost extrem de supărat la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Baia Mare. Atât rezultatul final, cât mai ales prestația per total a elevilor săi l-au decepționat pe „Mister“, care nu și-a ascuns sentimentele la finalul confruntării: „Am avut o apărare naivă, un mijloc care nu a construit, nu a recuperat, iar atacanți, mă refer la Leucuța, Oprea și Pirtea au fost inexistenți. Doar cu doi jucători și anume Alin Mihai și Danci nu poți să bați o echipă ce se apără și contraatacă foarte bine. Nu e nimic de făcut în continuare, mergem mai departe cu acești jucători, sper să îi cresc ca și valoare, dar e greu. Orice tactică, orice modul de joc din lumea asta ține cont doar de raportul 1 – 1. Dacă nu reușești să faci diferența în aceste dueluri, degeaba joci bine ca și colectiv, pentru că practic nu reușești nimic. Cine a mai văzut în lumea asta să luăm gol din aut de margine. Adversarul deviază peste fundașul nostru, iar atacantul scapă singur cu portarul, nimeni nu dublează”, a fost primul „tir” al lui Popa.
Experimentatul tehnician nu s-a oprit, însă, aici: „Am avut lovitură liberă, am strigat o oră la Doda să meargă în zona lui, nu a făcut-o, am luat gol. Degeaba avem fundași ca Rusu, Pascariu, Siminic, care au confirmat la nivelul ligii secunde, dacă ei au jucat slab până acum, iar evoluția lor nu ne dă speranțe. Le-am spus înainte de meci că au primă, dar și că au penalitate de 500 de lei dacă pierd partida de acasă. Dacă și atunci când ești avertizat, pus în gardă, încurajat, nu faci nimic, ce să mai spun… Noi ne dăm peste cap să facem ceva pentru ei, să le dăm salarii când și cum putem, dar când vezi așa ceva… îți este pur și simplu lehamite. Ori schimb trei – patru jucători pentru meciul următor, ori merg tot pe acest schelet să văd ce se întâmplă. Dacă nu dau randament în aceste trei meciuri, înseamnă că nu au ce căuta aici. Eu doar îi antrenez, președintele și primarul le oferă condiții, eu fac cu ei fizic, tactic, tot ce vor, le dau mură în gura, dar ei joacă pe teren. E lipsă de valoare când dai în bară de la un metru de poartă. Nu le reproșez, însă, nimic, asta le e valoarea. Atâta putem acum, încercăm să vedem dacă putem face mai mult“.
În plus, Ionuț Popa a ținut și să le răspundă spectatorilor din Pâncota care au cerut din tribune ca Bulzan și Burian să fie readuși la echipă: „Da, ei trebuia să fie aici și să fie căpitani… Să mă anunțați și pe mine unde o să joace băieții ăștia…”.

Recomandările redacției