mihaiPoate singurul aspect pozitiv al partidei dintre Șoimii Pâncota și FCM Baia Mare l-a reprezentat revenirea pe teren a lui Alin Mihai.
Atacantul de 30 ani a revenit după aproape 10 luni de absență cauzată de o accidentare la genunchi, ce s-a lăsat și cu o operație de refacere a ligamentelor.
„Mă simt bine că am revenit și nu m-am reaccidentat din nou, dar nu am niciun motiv de bucurie.  Îmi pare foarte rău că am pierdut. Mai am încă mult de recuperat, am avut doar o săptămână de antrenamente cu echipa. Am făcut o recuperare foarte bună alături  de Cristi Dărău, căruia îi mulțumesc foarte mult că m-a pus pe picioare. Încă nu pot duce 90 de minute, dar îmi cunosc organismul și cred că în maxim două săptămâni o să fiu apt. Apoi, va depinde de Mister dacă voi juca titular sau nu”, ne-a declarat golgheterul ediției trecute al „șoimilor”
Mihai și noua achiziție, Danci, au fost singurii remarcați de Ionuț Popa la finalul partidei cu Baia Mare: „E părerea dânsului, dar nu cred că am ieșit cu ceva în evidență. Poate la mine și la Danci s-a văzut o dorință mare de revenire, pentru că și el a fost accidentat și ne-a fost dor de iarbă. Dar, când pierdem, pierdem cu toții, suntem în aceeași oală”.
Întrebat dacă „dușul” nu e prea rece, atâta timp cât așteptările erau mai mari de la un meci pe teren propriu cu FC Baia Mare, Alin Mihai a concluzionat: „Așa e fotbalul, nu mai sunt echipe bune și slabe. Te ia valul, te urci peste ei, am crezut că îi egalăm și ne-au adus cu picioarele pe pământ destul de urât”.

Recomandările redacției