soimiCu siguranță, Pîncota se află în fața unui sezon complicat. Noile reguli în remunerarea fotbaliștilor, dar și restanțele salariale ce cântăresc greu în cazul fotbaliștilor care au apărat culorile echipei și campionatul trecut (aceștia mai au de recuperat banii pe 3 luni), pun unele „bariere” în relația vestiar – conducere. Sigur, șefii fac eforturi și chiar săptămâna trecută și-au deschis punga, doar că – poate – fotbaliștii se așteptau la mai mult.
O regulă internă spune că la finalul fiecărei luni, jucătorii ar trebui să-și primească 50% din valoarea primelor de joc acumulate în acea lună, urmând ca cealaltă jumătate să o bage în buzunar doar la finalul campionatului dacă își îndeplinesc obiectivul, salvarea de la retro­gradare. Un punct la Pâncota se plătește cu 300 de lei, așa că după victoria de la Tărlungeni suma ce trebuia încasată de un titular era de 450 de lei.
Era final de august, însă plata s-a reportat pentru finalul lunii septembrie. Între timp, Pâncota a pierdut acasă meciul cu FC Baia Mare și fiecare fotbalist a fost amendat cu câte 500 de lei, iar asta înseamnă că la „adevăr” Rusu et. comp. sunt pe minus 50 de lei.
Sigur, prestația „șoimilor” a fost jalnică sâmbăta trecută și numai de bani nu e cazul să mai pomenească fotbaliștii, dar, pe undeva, fiecare gândește în sinea sa că regulile sunt făcute să fie respectate și
de-o parte și de cealaltă. Căci vorba lui Ionuț Popa: „Orice meserie ai face, te gândești și la bani”.

Recomandările redacției