dodabmCu o victorie norocoasă la Tărlungeni și două înfrângeri dureroase (1-2 în Cupă, la Ineu și 1-4 acasă cu Baia Mare, în campionat), pâncotanii nu trăiesc zile tocmai liniștite. În „ecuație” mai sunt și cele două salarii și jumătate restante, așa că atmosfera nu poate fi una prea bună. Dar, până la urmă, în fotbal rezultatul pansează toate rănile, iar astăzi, în „fieful” celor de la Gaz Metan Mediaș și un egal ar fi de aur pentru „alb-negrii”.
Pentru asta, însă, fotbaliștii trebuie să-și schimbe modul de abordare a unui meci pe puncte. Sâmbătă, în confruntarea cu moroșenii lui Toma, încă din primele minute, era limpede că oaspeții nu vor avea mari probleme în a se impune în Podgorie, iar scorul final a confirmat asta.
Ionuț Popa și-a scuturat elevii și în public, mai precis la conferința de presă de după confruntarea de sâmbăta trecută, dar a făcut-o și în vestiar. „Pe lângă greșelile de ordin tactic și tehnic pe care le-am comis cu Baia Mare, am lăsat de dorit și ca atitudine. Le-am reamintit băieților că în fotbalul românesc, la nivelul la care e, determinarea face diferența. Nu am văzut așa ceva din partea noastră sâmbăta trecută, cred și sper că vom vedea mâine, la Mediaș. Sigur, va trebui să punem în practică și măacr 50-60% din ceea ce facem și pregătim la atrenamente. Apoi, mai trebuie să și alergăm, să facem risipă de efort și să avem încredere în noi, căci, așa cum am spus, nu există o diferență de valoare netă între echipe”, a punctat „principalul” pîncotanilor.
„Mister” nu a dorit să vorbească prea mult de adversar, dar e clar că-l consideră unul de primă mână
Accidentați, fundașii Pascariu și Doda, dar și mijlocașii Dragalina și Fuchs nu au făcut deplasarea. Până la urmă, „șoimii” au plecat de ieri la Mediaș, deși inițial programul a fost făcut pentru o călătorie în ziua meciului.

Recomandările redacției