jungLuni, UTA a câștigat recursul depus la Federație Română de Fotbal privind decizia inițială de forfait dată ca urmare a celor patru înlocuiri făcute în meciul de Cupă de la Lugoj, iar marți a și obținut biletele pentru turul 6, ca urmare a victoriei cu 9-0 în fața juniorilor Reșiței.
La conferința de astăzi prilejuită de apropierea meciului de sâmbătă cu CS Mioveni, unul dintre „secunzii” lui Roland Nagy a luat atitudine.
„După toată această telenovelă  din Cupa Româ­niei, ne pare rău că unele persoane au fost luate în vizor de o parte a presei și suporterilor. Nu dau nume, nu vreau să dezvolt, spun doar că atunci când greșim, dacă greșim, o facem toți. Ca și la meciuri, când pierdem, pierdem toți, când câștigăm, câștigăm toți. Până la urmă, câștigând recursul s-a dovedit că am avut dreptate,  sau cel puțin că am interpretat corect un regulament care, oricum, nu era clar și, probabil, va fi și schimbat în așa fel încât să nu mai lase loc de interpretări”, a ținut să precizeze Cristian Păcurar.
Concluzia în această „speță” a tras-o Codru Grădinaru. „Cu­noașterea nu se bazează doar pe adevăr, ci și pe eroare”, a punctat team ma­nagerul UTA-ei, citându-l pe  Carl Gustav Jung, părintele psihanalizei. Fără alte comentarii…

Recomandările redacției