mancrCele două formații urcate din primul eșalon județean din Seria A a Ligii a V-a s-au întâlnit în meci direct la Vladimirescu. A rezultat un meci viu disputat, cu destule faze de poartă, două penalty-uri, iar la final punctele s-au împărțit.
Gazdele au început mai bine și Bobeiciuc a trimis în transversală, iar Rusz a urmărit și a marcat, dar a fost semnalizat în offside. VI-FE a pus apoi stăpânire pe joc și ar fi putut marca înainte de pauză, dacă Vidac nu ar fi ratat o lovitură de la 11 metri.
Avea să se facă dreptate la reluare, când Carlos Burian a pătruns în careu și l-a executat pe Ciornei. Tot vizitatorii au avut ocaziile mai clare până la final, dar de marcat au marcat gazele. În minutul 84, Denuț a fost culcat în careu de Vidac, iar Ardelean nu a greșit de la punctul cu var. 1-1, rezultat final
„Așa se întâmplă în fotbal. Când joci bine, pierzi, iar când joci slab, iei punct. Trebuie să recunosc că cei de la Felnac au fost mai proaspeți, iar – pe undeva – e normal. Noi am jucat până acum cu Pecica, Crișul și Lipova în Cupă, cele mai bune echipe din județ, era normal să resimțim o anumită oboseală. Apoi, nici experiența nu a fost de partea noastră, trebuie să ne muțumim cu acest punct ce ne permite să avem număr la casă”, susține Cristi Man, antrenorul celor de la Glogovăț.
Formații:
Glogovăț: Ciornei – Ruja, Sta­vilă (Tănasă), Rotar, Bobeiciuc – A. Arhilie, Hrizea (Magdi), Ardelean, Coșa (Denuț) – Rusz, Negrea (Fl. Arhilie).
Felnac: Burian – Topac, G. Vidac, Cornea, Pană – Goldiș, Trifan (R. Olariu), Gîdea, Maxim – Leuca (Mărușteri), Burian (Roșuț).
Arbitri: Dorinel Herțeg – Silviu Mocanu, Roland Opitz. Observatori AJF: Mircea Toderici, Marcel Vida

Recomandările redacției