Au condus alături de Bachus

În urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au depistat în trafic mai multe persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Astfel, pe DN 7, pe raza localităţii Vladimirescu, a fost depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe DJ 792/A, pe raza localităţii Craiva, a fost depistat în trafic un alt bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism, având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în ambele cauze s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, în urma acţiunilor au fost depistaţi în trafic: un bărbat de 41 de ani, care a condus, pe DN 7, pe raza localităţii Vladimirescu, un autoturism neînmatriculat, radiat din circulaţie din data de 03 iulie, un bărbat de 35 de ani, care a condus, pe raza localităţii Ineu, un autoturism, având numărul de înmatriculare provizoriu cu valabilitatea expirată din data de 18 august a.c. şi bărbat de 22 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe Bulevardul Revoluţiei, din municipiu.  Totodată, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 60 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 709, pe raza localităţii Seleuş, având permisul de conducere reţinut şi un bărbat de 24 de ani, care a condus un moped, pe DN 7, pe raza localităţii Vladimirescu, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Amenzi în trafic

Poliţiştii rutieri au efectuat mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 279 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 78.000 de lei. Dintre acestea, 56 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 223 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 25 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

  • unde e bunulsimt? spune:

    Pitzipoancele care conduc masina cu telefonul intro mana si cu tigara in cealalta (daca ar avea a treia mana s-ar si farda…) sunt scutite de amenzi ?! Nu de alta dar prea s-au inmultit ca…

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției