leaders

În cursul acestei luni a avut loc „ultimul schimb” al proiectul Leaders, finanțat prin programul Erasmus + și gestionat de Asociația Oghma. Proiectul a fost alcătuit din trei etape, în fiecare dintre ele activând în Arad tineri voluntari din Turcia, Slovacia și România.

Pe parcursul celor 12 zile ale ultimei etape tinerii voluntari au participat la o serie de activităţi creative şi recreative, interesante şi plăcute: cunoaşterea participanţilor între ei, teambuilding şi cunoaştere a comunităţii arădene, ateliere artistice de teatru (teatru de umbre, teatru origami, pantomimă, animaţie, teatru de păpuşi), construcţii de păpuşi şi de decoruri de teatru din materiale reciclate şi realizări de costume pentru bal mascat, excursii cu biciclete în Parcul Lunca Mureşului, plimbare cu canoe pe Mureş.

Toţi participanţii au primit La încheierea acestei ultime etape, fiecare voluntar a primit un Certificat YouthPass.

Ultimii voluntari ai programului Leaders şi-au luat rămas-bun de la Arad şi de la arădeni printr-un spectacol pe care l-au pregătit în colaborare cu Teatrul Clasic Ioan Slavici şi pe care l-au prezentat ei înşişi luni, 14 septembrie, pe scena Teatrului de Marionete.

Recomandările redacției