popaionutȘoimii Pâncota a legat cu o victorie punctul de aur de la Mediaș la capătul unei prestații bune în confruntarea de pe teren propriu cu FC Caransebeș.
Totuși, „alb-negrii” s-au cam jucat cu focul, fiindcă au ratat un penalty și au rămas în zece oameni în debutul reprizei secunde. „Îmi felicit jucătorii pentru că au avut două momente dificile și au reușit să le depășească.  Unul a fost acea lovitură de pedeapsă irosită de Issa, iar celălalt, eliminarea lui Gâlcă. Puteam cădea psihic, dar era nedrept să pierdem puncte după câte ocazii am avut, după consistența noastră în joc”, a spus Ionuț Popa la finalul disputei cu „gugulanii”.
„Mister” a avut cuvinte frumoase și la adresa Caransebeșului: „Adversarii au fost și ei la joc, au avut o posesie bună, au practicat un fotbal plăcut, dar eu zic că am avut un plus. Repet, mă bucur că nu am acuzat cele două momente psihologice ale partidei. Putea fi o tragedie pentru  noi, dacă se poate numi așa pierderea unui joc”.
Pentru prima oară în acest sezon, Florin Gîlcă a fost titular la Pâncota și a făcut o primă repriză bună. Din păcate, însă, fostul utist a luat mai repede drumul vestiarelor pentru două „galbene” foarte ușor încasate, al doilea chiar pentru o inutilă simulare în careu. „Jucătorii fac echipa, prin muncă și seriozitate. Depinde doar de ei, ce fac la antrenamente și jocuri. Ei se bagă sau se scot din echipă. Gestul lui Gîlcă putea costa astăzi, a fost o gre­șeală”, a mai comentat experimentatul tehnician.

Recomandările redacției